Main Content

TRANSFER NEWS (19.11.): Neymar nechce ostať v PSG

utorok, 19. november 2019 12:23 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymar nechce predĺžiť

Vedenie Parížu Saint-Germain sa snaží predĺžiť kontrakt s brazílskym útočníkom Neymarom, pričom nová dohoda by mohla platiť do roku 2025. Brazílčan sa ale stále chce vrátiť do Barcelony a dohodu podpísať neplánuje.

Smalling zaujal

Anglický obranca Chris Smalling, ktorý je momentálne na hosťovaní v AS Rím z Manchestru United, svojimi výkonmi v Serie A upútal konkurenčné celky Juventus Turín a Inter Miláno. Smalling by vraj mohol ostať v Taliansku dlhodobo.

Ruiz a Barca?

Fabián Ruiz, ktorý je stále viac spájaný s odchodom z talianskeho SSC Neapol, by vraj mohol v nasledujúcom kalendárnom roku zamieriť do FC Barcelona. Katalánci ho sledovali už keď pôsobil v Reale Betis.

Willian do Španielska?

Ďalším hráčom, ktorého pozorne sleduje španielsky majster FC Barcelona je brazílsky reprezentant Willian. Willian je stále hráčom Chelsea, ale klub mu doposiaľ neponúkol predĺženie kontraktu, čo podporuje špekulácie o jeho odchode.

Pochettino na odchode

Odchod argentínskeho kormidelníka Mauricia Pochettina z Tottenhamu Hotspur sa podľa správ z britskej tlače množia. Pochettino má mať niekoľko ponúk, pričom Spurs hľadajú trénera, ktorý ho mohol nahradiť.

Enriqueho návrat

Špekulácie zo Španielska tvrdia, že Luis Enrique sa opätovne stane hlavným trénerom španielskej reprezentácie. Enrique podal demisiu kvôli náročnej rodinnej situácii a jeho post prebral Roberto Moreno.