Main Content

TRANSFER NEWS (18.11.): Messi, Smalling, Zlatan či Ceballos

pondelok, 18. november 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Messi rokuje

Vedenie FC Barcelona chce s Lionelom Messim čo najskôr predĺžiť kontrakt, pričom argentínsky útočník s vedením klubu rokuje. Hovorí sa však, že La Pulga nechce podpisovať novú zmluvu v tejto sezóne.

Zlatan pod cenu nepôjde

Zlatan Ibrahimovič je už veterán, ale v Európe neplánuje hrať pod cenu. Ak sa tento Švéd vráti do talianskej Serie A, očakáva sa, že bude zarábať minimálne 215 tisíc libier týždenne. Záujem o jeho služby má AC Miláno.

Hysaj možno zadarmo

Londýnska Chelsea naďalej ostáva favoritom na získanie obrancu Elseida Hysaja, ktorý podáva kvalitné výkony v talianskom SSC Neapol. Najnovšie sa dokonca špekuluje o tom, že Hysaj príde na Stamford Bridge zadarmo.

Ceballos má jasno

Dani Ceballos má jasno. Po hosťovaní v Arsenale sa chce vrátiť do Realu Madrid. To je jeho cieľ. Avšak, ak bude trénerom Bieleho Baletu stále Zinedine Zidane, tak sa do španielskej metropoly radšej nevráti.

Smalling sa nemusí vrátiť

Obranca Chris Smalling, ktorý v lete odišiel z Manchestru United do AS Rím sa výkonnostne v Serie A našiel a povráva sa, že by mohol ostať na Apeninskom polostrove natrvalo. Devils nechcú o Smallinga prísť nastálo.

Bitka o Donnarummu

Brankárska jednotka AC Miláno Gianluigi Donnarumma je opäť po drobnohľadom viacerých veľkoklubov. Tohto talianskeho reprezentanta pozorne sledujú Juventus Turín a Paríž Saint-Germain. Donnarumma svoju budúcnosť nekomentoval.