Main Content

TRANSFER NEWS (17.11.): Ibrahimovič, Sancho a Liverpool

nedeľa, 17. november 2019 09:53 | Autor: Jakub Vaverka

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Zlatan a LFC

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp priznal, že vedenie The Reds zvažovalo získanie Zlatana Ibrahimoviča, ktorý sa po pôsobení v americkej Major League Soccer rozhodol vrátiť do Európy. Nakoniec sa ale Červení rozhodli ísť iným smerom.

Sancho a LFC

Liverpool sa mal podľa dostupných správ rozhodnúť, že hlavným prestupovým cieľom na budúci kalendárny rok 2020 bude anglický reprezentant Jadon Sancho. Sancho momentálne podáva výborné výkony v Dortmunde.

Lallana do PSG?

Ak Paríž Saint-Germain predá uruguajského útočníka Edinsona Cavaniho, o ktorého je záujem v Amerike, do Francúzska by mohol prísť Angličan Adam Lallana z Liverpoolu. I keď obaja hrajú na inej pozícii, Lallana by mohol byť pre PSG platným hráčom.

Baleov januárový odchod?

Opäť sa otvorene hovorí o tom, že waleské krídlo Gareth Bale možno opustí Real Madrid. Dokonca by k tomu mohlo dôjsť už v zimnom transferovom okne. Konkrétne sa hovorí o Baleovom prestupe do Manchestru United.

Chong zrejme predĺži

Manchester United nepochybuje o tom, že talentovaný mladík Tahith Chong predĺži s Červenými Diablami kontrakt. Chong sa ukazuje vo veľmi dobrom svetle, pričom pozorne ho sleduje Juventus Turín.

Van Der Sar sa nevráti

Edwin Van Der Sar bol adeptom na pozíciu športového riaditeľa Manchestru United, ale momentálne to vyzerá, že sa tento niekdajší holandský brankár na Old Trafford nevráti. Diabli sa dlhodobo snažia získať na pozíciu športového riaditeľa zvučné meno.