Main Content

T.J. Brodie skolaboval na tréningu Calgary

piatok, 15. november 2019 09:47 | Autor: TASR

T.J. Brodie (vľavo)
T.J. Brodie (vľavo) | zdroj: TASR

Calgary 15. novembra (TASR) - Hokejový obranca T.J. Brodie z klubu NHL Calgary Flames skolaboval počas štvrtkového tréningu v Scotiabank Saddledome a museli ho previezť do miestnej nemocnice. Tam ho vyšetrili a následne prepustili do domácej liečby.

Nepríjemný moment sa udial približne v pätnástej minúte tréningu. Dvadsaťdeväťročný Kanaďan náhle skolaboval a dostal záchvat. Po niekoľkominútovom ošetrení ho z ľadu odviezli na nosidlách. "T.J. Brodie mal príhodu počas tréningu v Calgary. Po vyšetreniach v nemocnici ho prepustili domov, je v kruhu rodiny a má sa dobre," uviedli Flames v klubovom stanovisku. Generálny manažér Brad Treliving prinesie v piatok viac informácií. Hneď po nešťastnej udalosti tréner "plameňov" Bill Peters ukončil tréning.

Brodie v tejto sezóne NHL odohral za Flames 21 zápasov, v ktorých zaznamenal päť asistencií. Celú svoju profiligovú kariéru spojil s Calgary, v 591 zápasoch má bilanciu 44 gólov a 211 asistencií. Flames sa v sobotu predstavia na ľade Arizony Coyotes.