Main Content

TRANSFER NEWS (14.11.): Jadon Sancho a Chelsea?

štvrtok, 14. november 2019 11:41 | Autor: Jakub Vaverka

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Depay sa bude sťahovať

Holandský reprezentant Memphis Depay by mal čoskoro zmeniť dres. Lyon ho už dlhšie neudrží, pričom interes o jeho služby má niekoľko svetových veľkoklubov. Hráč má však v zmluve klauzulu, že ako prvý ho môže kúpiť Manchester United, kde v minulosti hrával.

Chong nikam nepôjde

Talentovaný mladík Manchestru United Tahith Chong sa ocitol v hľadáčiku talianskeho majstra Juventusu Turín, ale tento nádejný hráč prehlásil, že chce najbližšie roky svojej kariéry stráviť na Old Trafford.

Guardiolov návrat?

Bayern Mníchov stále nemá nového trénera, pričom vedenie bavorského veľkoklubu zvažuje možnosť získania španielskeho kormidelníka Pepa Guardiolu. Guardiola už v klube v minulosti pôsobil, aktuálne vedie Manchester City.

Xhaka a AC Miláno?

Stále viac a viac sa hovorí o tom, že švajčiarsky reprezentant Granit Xhaka v zimnom transferovom okne opustí londýnsky Arsenal. Dôvodom sú jeho zlé vzťahy s fanúšikmi The Gunners. Záujem o jeho služby má AC Miláno.

Sancho o Chelsea

Opäť sa objavujú špekulácie, že by mohol Jadon Sancho odísť z Borussie Dortmund do londýnskej Chelsea. Anglický reprezentant prehlásil, že v dospievaní boli jeho vzormi Ronaldinho a legendy The Blues Didier Drogba a Frank Lampard.

Willian v hľadáčiku FCB

Brazílčan Willian otvorene priznal, že ho tento rok chcela získať Barcelona, pričom ako sa ukazuje, Katalánci sa budú o jedného z kapitánov Chelsea zaujímať aj v nasledujúcom kalendárnom roku. The Blues predávať nemajú v úmysle.