Main Content

TRANSFER NEWS (13.11.): Zlatan do AC? Ziyech do Tottenhamu?

streda, 13. november 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

AC Miláno v hre o Zlatana

V tejto chvíli patrí AC Miláno medzi najväčších favoritov na získanie švédskeho útočníka Zlatana Ibrahimoviča. Ibrahimovič oznámil, že neostane v Major League Soccer, kde oblieka dres Los Angeles Galaxy a vráti sa do Európy.

Rodgers a Arsenal?

Tréner Leicestru City Brendan Rodgers je v týchto dňoch spájaný s Arsenalom. Bývalý ligový hráč Paul Merson dokonca povedal, že Kanonieri by sa nemáli do Rodgersovho príchodu investovať štyridsať miliónov libier.

Mertens možno opustí Neapol

Dries Mertens by mohol v nasledujúcom kalendárnom roku opustiť SSC Neapol. Aj keď tento Belgičan patrí medzi najväčšie hviezdy tohto klubu, dôvodom jeho prestupu inam môžu byť bližšie nešpecifikované nezhody.

Ziyech do Tottenhamu?

Ak Tottenham Hotspur predá Christiana Eriksena, náhradou by sa mohol stať ospevovaný Hakim Ziyech z Ajaxu Amsterdam. Holandský šampión ráta s tým, že dlhodobo svoju vychádzajúcu hviezdu neudrží.

Arteta môže odísť

Ak dostane španielsky tréner Mikel Arteta ponuku z Arsenalu, vedenie Manchestru City mu nebude brániť v odchode. Arteta je po skončení aktívnej kariéry asistentom svojho krajana Pepa Guardiolu, ktorý je hlavným koučom Sky Blues.

Emery má dva mesiace

Vedenie Arsenalu nehrozí španielskemu trénerovi Unaivovi Emerymu výpoveďou, ale tento kormidelník vraj dostal dvojmesačnú lehotu na to, aby dokázal, že The Gunners pod jeho vedením napredujú.