Main Content

Môže Vinicius junior odísť do francúzskeho PSG?

štvrtok, 14. november 2019 08:31 | Autor: Jakub Vaverka

Vinicius Junior
Vinicius Junior | zdroj: TASR

Vinicius junior mal byť hviezdou budúcnosti Realu Madrid. Ukazuje sa, že ňou zrejme bude jeho krajan Rodrygo. Začína sa hovoriť o možnom odchode Viniciusa zo Španielska.

PSG reaguje na množiace sa špekulácie, ktoré spájajú talentovaného francúzskeho útočníka Kyliana Mbappého s Realom Madrid. Parížanom sa nepáči, že sa okolo ich mladíka stále píše v súvislosti s možným transferom.

Nepomáha tomu ani tréner Merengues Zinedine Zidane, ktorý pravidelne hovorí, že podľa neho je evidentné, že Mbappé chce hrať za Real Madrid. Parížania sa preto rozhodli, že budú kontrovať. PSG sa zameralo na Viniciusa juniora. 

„Paríž Saint-Germain sa začal zaujímať o brazílskeho útočníka Viniciusa juniora z Realu Madrid. Ak Biely Balet získa z PSG Mbappého, Vinicius poputuje do francúzskej metropoly,“ píše španielsky plátok Sport.

„Viniciusova budúcnosť v Madride sa stáva neistou po tom, čo sa jeho rovesník a konkurent v zostave Rodrygo ukazuje vo výbornom svetle. Vinicius v tomto ročníku skóroval iba raz. Bolo to v septembri proti Osasune,“ dodávajú španielski žurnalisti.