Main Content

Mundo Deportivo: Neymar sa chce stále vrátiť do Barcelony

streda, 13. november 2019 08:30 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Vráti sa alebo nie? Neymar sa stále nevzdal nádeje na návrat do FC Barcelona. Do klubu, z ktorého v roku 2017 odišiel do PSG.

Takmer celé prestupové leto patrilo Neymarovej prestupovej ságe. Jeden deň bolo „isté“, že sa brazílsky útočník vracia do Barcelony, o niekoľko hodín zase bolo „stopercentné“, že ostane v Paríži. Dokonca mal mať namierené aj do Realu Madrid či anglickej Premier League.

Nič z toho sa nepotvrdilo. Neymar má v PSG platný kontrakt do roku 2022. Či ho ale naplní, je momentálne otázne. „Brazílčan sa nevzdal idey návratu do Barcelony. Mal sa priznať niekoľkým ľuďom počas svojich posledných návštev Katalánska,“ informuje denník Mundo Deportivo.

„Neymar sa stretol so svojím kamarátom a hráčom Barcelony Arthurom Melom. Jemu a ďalším priateľom mal povedať, že sa na Camp Nou pokúsi vrátiť v nasledujúcom kalendárnom roku,“ tvrdia španielski novinári.

Paradoxom je, že Neymar je stále v súdnom spore s FC Barcelona kvôli nevyplateniu bonusu lojality. Katalánci odmietli Brazílčanovi zaplatiť dohodnuté peniaze po tom, čo v roku 2017 odišiel za 222 miliónov eur do Paríža.