Main Content

Terminátor prehral iba šesťkrát: Kto porazil Karlosa Vémolu?

utorok, 12. november 2019 10:20 | Autor: Jakub Vaverka

Karlos Vémola
Karlos Vémola | zdroj: Oktagon MMA

Karlos Vémola v sobotu po prehre s Attilom Véghom povedal, že sa mu zrútil sen. Chcel sa vrátiť do UFC, čo mu teraz zrejme umožnené nebude. Terminátor často neprehráva, preto, keď prehrá, hovorí sa o tom veľmi dlho.

Karlos Vémola sám seba považoval za najlepšieho MMA bojovníka československej scény. V zápase storočia proti Attilovi Véghovi ale prehral. Ešte k tomu KO v prvom kole. Deň po porážke začal hovoriť o tom, že chce odvetu. Nič iné preňho nemá zmysel. Na druhý duel s Attilom si ale zrejme bude musieť počkať.

Teraz sa musí dať dokopy zdravotne a približne o polroka by sa mal vrátiť do riadneho tréningového procesu. Vémola síce veľa rozpráva, ale má za sebou aj úspechy. Bol v prestížnom UFC. V kariére vyhral 27 zápasov a proti Attilovi to bola iba jeho šiesta porážka. Vzhľadom na to, že má 34 rokov, nie je to vôbec zlá bilancia. 

S kým český Terminátor prehral? Zápas storočia sme spomínali. Dovtedy bola jeho poslednou porážkou prehra s Jackom Hermanssonom v rámci WFC – Warriors Fight Series 4. Písal sa rok 2015. A predtým? Všetky ostatné prehry Karlosa prišli v prestížnom UFC.

S najlepšou organizáciou sveta sa rozlúčil s bilanciou 2:4. Stále verí, že sa tam dostane, i keď ako povedal v sobotu, jeho sen sa rozplynul. Možno áno, možno nie. Terminátor je ale známy tým, že sa nevzdáva. Vémolu v UFC porazili Madsen, Markes, Carmont a Magalhaes.