Main Content

TRANSFER NEWS (12.11.): Messi, Mahrez, Wenger či Emery

utorok, 12. november 2019 10:19 | Autor: Jakub Vaverka

Arséne Wenger
Arséne Wenger | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Emery má dôveru

Španielsky tréner Unai Emery sa v Arsenale nemusí báť o svoju budúcnosť. Emery je spájaný s odchodom z Emirates Stadium, pretože klub podáva nekvalitné výkony a stráca dôležité body. Španiel má ale vraj podporu vo vedení klubu.

Messi bude čakať

Vedenie FC Barcelona pracuje na novom päťročnom kontrakte pre argentínskeho útočníka Lionela Messiho. Rodák z mesta Rosario, ktorý je zároveň kapitánom Blaugranas, údajne nechce podpísať predĺženie minimálne do začiatku budúcej sezóny.

Wenger nepreberie Bayern

Arsene Wenger nebude trénerom Bayernu Mníchov. Francúzsky kormidelník otvorene povedal, že ani len nepatril medzi adeptov na pozíciu kouča bavorského veľkoklubu. Povráva sa, že FCB by mohol prevziať José Mourinho.

Zlatan United neposilní

Švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič, ktorý sa chce po anabáze v Major League Soccer v drese Los Angeles Galaxy vrátiť do Európy. Jedným z klubov, ktoré ho sledovali bol aj Manchester United. Ibra sa vraj na Old Trafford ale nevráti.

Mahrez skoro v Arsenale

Alžírsky reprezentant Riyad Mahrez v rozhovore prehlásil, že v roku 2016, kedy bol ešte hráčom Leicestru City, mohol odísť do londýnskeho Arsenalu. Tento transfer sa skoro stal realitou. Mahrez ale nakoniec odišiel do Manchestru City.

Nová zmluva?

Často kritizovaný argentínsky útočník Gonzalo Higuaín by mohol v Juventuse Turín podpísať nový kontrakt. Tento zakončovateľ patrí medzi obľúbencov trénera Zebier Maurizia Sarriho, pričom úlohy od kouča plní do bodky.