Main Content

TRANSFER NEWS (11.11.): Liverpool nezíska Mbappého

pondelok, 11. november 2019 09:18 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Zidane nepochybuje

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane nepochybuje o tom, že útočník Parížu Saint-Germain Kylian Mbappé sníva o tom, že jedného dňa prestúpi do Bieleho Baletu. Vedeniu francúzskeho majstra sa tieto komentáre nepáči.

Mbappé a LFC – nie

Kormidelník Liverpoolu Jurgen Klopp ukončil špekulácie o možnom príchode Kyliana Mbappého z PSG. Nemecký kouč povedal, že aj keď je futbal o peniazoch, zo športového pohľadu momentálne nedáva zmysel, aby LFC po tomto hráčovi išiel. Klopp povedal, že v tejto chvíli nie je nijaká šanca, aby Mbappé odišiel do Liverpoolu.

Kanté nikam nejde

O stredopoliara N´Gola Kantého sa dlhodobo zaujíma predovšetkým Real Madrid, ale fanúšikovia Chelsea sa v tejto chvíli nemusia obávať. Kanté v rozhovore povedal, že je v Londýne spokojný a nerobí mu problém ostať na Stamford Bridge dlhodobo.

Ten Hagov odchod?

Stále viac a viac sa začína špekulovať o možnom odchode trénera Erika Ten Haga, ktorý odvádza výborné služby pre holandský veľkoklub Ajax Amsterdam. Ten Hag je v hľadáčiku viacerých svetových gigantov.

Odchod dvojice?

Paríž Saint-Germain možno už čoskoro bude čeliť odchodu dvoch skúsených hráčov. Konkrétne sa jedná o brazílskeho obrancu Thiaga Silvu a uruguajského zakončovateľa Edinsona Cavaniho. Oboch lanári viacero klubov.

Pogba za Jamésa?

Manchester United a Real Madrid zvažujú, že sa dohodnú na výmene. Konkrétne by jej súčasťou mali byť Paul Pogba, francúzsky stredopoliar, a Jamés Rodriguez, kolumbijský reprezentant. Jamés je spájaný s odchodom z Madridu dlhodobo, Pogba sa transferu nebráni.