Main Content

Rodgers: Spájajú má s TOP klubmi, ale ja už v takom som

sobota, 9. november 2019 08:20 | Autor: Jakub Vaverka

Brendan Rodgers
Brendan Rodgers | zdroj: © TASR

Brendan Rodgers a celý Leicester City odvádza momentálne skutočne kvalitnú prácu. The Foxes bojujú o európske poháre a hrajú výborný futbal. Hovorí sa, že by Rodgers mohol odísť niekam inam. On na niečo také ani nemyslí.

46-ročný tréner Brendan Rodgers nerieši špekulácie, ktoré sa množia nielen okolo jeho hráčov v Leicestri, ale aj okolo jeho osoby. „Keď pracujete dobre, je to prirodzený následok. Spájajú vás s inými klubmi.“

„Ľudia niekedy píšu, že som v spojení s TOP klubmi. Ja už v takom ale som. Leicester je fantastický klub, mám skvelú prácu. Máme výborných majiteľov, hráčov a užívam si absolútne každú minútu môjho pobytu,“ povedal tréner pre Sky Sports.

„Všetky klebety a špekulácie, či už sú vo váš prospech alebo proti vám, sú súčasťou hry,“ vysvetľuje niekdajší kouč Liverpoolu, Swansea City či Celticu Glasgow. LCFC je momentálne v Premier League na výbornej tretej priečke, pričom Líšky stále nie sú von ani z hry o titul.

Rodgers vzhliada aj do budúcnosti. Tvrdí, že jeho zverenci Jamie Vardy a Youri Tielemans majú na to, aby jedného dňa boli trénermi. „Keď ste tréner, ste k ostatným kolegom empatickí. Chápete tlak, chápete klímu, v ktorej pracujú. Ako manažér sa musíte sústrediť len na to, čo môžete kontrolovať,“ pridal svoj pohľad na trénerské remeslo.