Main Content

Manchester United sleduje troch hráčov zo španielskej La Ligy

nedeľa, 10. november 2019 08:30 | Autor: Jakub Vaverka

Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer | zdroj: Instagram

Nebudeme si klamať, Manchester United potrebuje posily. Red Devils to vedia tiež, preto nových hráčov monitorujú už pred začiatkom zimného prestupového obdobia.

Manchester United sa pomaly, ale isto pripravuje na januárové prestupové obdobie, v ktorom sa očakáva, že Diabli budú patriť medzi najaktívnejšie kluby na trhu. Nielen, čo sa nákupov týka, ale rovnako tak predajov.

Novinár ​Dani Meroño z Rado Esport, ktoré sídli vo Valencii, hovorí, že Manchester United vzhliada smerom do španielskej La Ligy. „Red Devils v tejto chvíli sledujú až troch futbalistov španielskej Valencie.“

„Manchester United chce dodať tímu novú energiu a kúpiť talentovaných hráčov zo Španielska,“ domnieva sa Dani Meroño. Konkrétne by sa malo jednať o Carlos Solera, Josého Gayu a Ferrana Torresa.

Tomuto novinárovi protirečia britské plátky, ktoré zas tvrdia, že United pôjdu cestou kupovania britských futbalistov. Každopádne, Soler, Gaya aj Torres patria medzi hráčov, o ktorých sa zaujíma viacero veľkoklubov.

Dodajme, že Torres má vo svojej zmluve výkupnú klauzulu na úrovni 100 miliónov eur, Gaya na rovnakej úrovni a Soler je dostupný za 80 miliónov. A vek? Torres 19, Gaya 24 a Soler 22. Mladá krv, ktorú Diabli potrebujú.