Main Content

Novinky z futbalového sveta (15.11.)

utorok, 15. november 2011 19:14 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (15.11.)
Novinky z futbalového sveta (15.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Sme najlepší, tvrdí Berlusconi

Majiteľ AC Miláno Silvio Berlusconi sa chce po tom, ako odišiel z politiky viac venovať futbalu a nič neostal dlžný ani svojej povesti. V jednom rozhovore sa vyjadril, že úradujúci majster Talianska je najlepší na svete a vo vzájomnom zápase je schopný zdolať aj Barcelonu.

Chelsea vyšetruje

V médiách sa objavila správa, že vedenie Chelsea Londýn vyšetruje rasistický útok na útočníka Daniela Sturridgea. Tento útok sa mal stať počas zápasu Chelsea s Genkom.

Plány Del Piera

Hrajúca legenda Juventusu Turín Alessandro Del Piero sa vyjadril, že by rád hrával aktívne futbal na najvyššej úrovni minimálne do štyridsiatky.  Jeho momentálna forma napovedá tomu, že by sa mu to mohlo podariť.

Niet cesty späť    

Carlos Tévez už takmer na 100 percent v Manchestri City skončil. Nereagoval ani na opätovné výzvy, aby sa vrátil do Manchestru a naďalej ostal v rodnej Argentíne, kde odcestoval bez povolenia klubu pár dni dozadu.

Barca & Qatar

Všetci isto viete, že FC Barcelona má od začiatku sezóny nového sponzora Qatar Foundation. Zo zmluvy s týmto sponzorom vyplývajú aj povinnosti a tie Barca začala plniť. Hráči Blaugranas boli pri slávnostnom otvorení Al Jazeera Sport News a podľa istého zdroja prezident Barcelony     Sandro Rosell predal televízne práva FCB . Čo však je na tom pravdy je otázne.

Anketa

Myslíte si,  že je správne, že čoraz viac klubov predáva svoje tímy do arabského sveta?