Main Content

Agüero odpisuje konkurentov: Ohroziť nás môže iba Liverpool

streda, 6. november 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Sergio Agüero
Sergio Agüero | zdroj: TASR

Hviezda Manchestru City Sergio Agüero má jasno. Jediným klubom, ktorý môže Manchester City ohroziť v boji o titul je liverpoolske FC. Ostatných konkurentov „Kun“ z hry o titul po jedenástich kolách odstránil.

Liverpool 31. Manchester City 25. Leicester 23 a Chelsea 23. Najlepšia štvorka Premier League sa po jedenástom kole dostala do šesťbodového trháku. Útočník šampiónov z Etihad Stadum Sergio Agüero si však myslí, že boj o titul bude iba medzi dvoma klubmi.

„Liverpool je jediný tím v Premier League, ktorý nám môže ublížiť. Bojujú o ligový titul už dlhé roky. Minulú sezónu sa im to nepodarilo, preto sú veľmi namotivovaní. Tento rok sú pred nami a pokúsia sa to dotiahnuť do konca,“ hovoril pre France Football

Agüero teda reálne neberie Leicester, Chelsea či ďalšie kluby ako reálnu konkurenciu v boji o ligové prvenstvo. Pritom, Cityzens majú na tieto dva kluby iba dvojbodový náskok a cez víkend cestujú na Anfield Road, kde ich vyzve líder tabuľky.

„Možno bude pre televízie ako Clásico, ale pre nás je derby zápas proti United. Liverpool bol vždy ťažký súper, keď som prišiel do Anglicka, bojovali sme o titul s Manchestrom United,“ vysvetľuje „Kun“.

„V Manchestri nastala zvláštna situácia, City bojovali s United. Potom tu bola Chelsea. Počas posledných štyroch rokov sa ale Liverpool stal naozaj silným tímom a teraz sú reálnymi adeptmi na titul,“ zakončil Argentínčan. Jedno je isté, cez víkend minimálne jeden klub z prvej dvojky stratí body.