Main Content

Získa Manchester United posilu do útoku z Realu Madrid?

utorok, 5. november 2019 12:03 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United
Manchester United | zdroj: Pixabay.com

Obchody medzi Manchestrom United a Realom Madrid majú dlhú históriu. Zahŕňali mená ako Cristiano Ronaldo či David Beckham. Teraz sa črtá ďalšia dohoda medzi Devils a Merengues.

Manchester United nedotiahol v letnom prestupovom období príchod posily do ofenzívy, pričom odišiel belgický zakončovateľ Romelu Lukaku. Červení Diabli na nedostatok kvality v útoku doplácajú, a preto sa im v lige takmer vôbec nedarí.

Situáciu mal v zimnom transferovom okne vyriešiť Mario Mandžukič z Juventusu Turín, ale aktuálne to vyzerá, že tento chorvátsky reprezentant na Old Trafford nepríde. Devils ale majú v zálohe ďalší plán, ktorý by ich útok mohol zlepšiť.

„Manchester United je jedným z klubov, ktoré sa zaujímajú o srbského útočníka Luku Joviča, ktorý sa doposiaľ nedokázal presadiť v Reale Madrid,“ informuje portál 90min.com. Joviča má sledovať napríklad aj nemecký celok Borussia Dortmund.

Luka Jovič
Luka Jovič | zdroj: TASR

Talentovaný Srb prišiel do španielskej metropoly v lete ako nádejný zakončovateľ z nemeckého Eintrachtu Frankfurt, ale dodnes sa nedokázal plne adaptovať a v zostave Zinedinea Zidanea dostávajú priestor iní. Jovič by mohol United stáť 60 miliónov eur.