Main Content

TRANSFER NEWS (4.11.): Messi nechcel Eriksena v Barcelone

pondelok, 4. november 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Messi nechcel Eriksena

Dánsky stredopoliar Christian Eriksen údajne mohol prestúpiť z Tottenhamu Hotspur do FC Barcelona, ale vraj tento transfer stopol kapitán katalánskeho giganta Lionel Messi, ktorý s tým nesúhlasil.

Aleňa do Anglicka?

Carles Aleňa, ktorý je absolútne prehliadaný realizačným tímom FC Barcelona, by mohol odísť z katalánskej metropoly natrvalo. Aleňa je v hľadáčiku Tottenhamu Hotspur, ktorý sa chce v januári posilniť.

Werner na lane Diablov

V tejto sezóne prakticky nebol zápas RB Lipsko, na ktorý by predstavitelia Manchestru United neposlali svojich skautov. Dôvodom je nemecký útočník Timo Werner, ktorý by sa vraj mohol stať novou ofenzívnou hviezdou Diablov.

Onana miesto Llorisa?

Dni francúzskeho brankára Huga Llorisa v Tottenhame Hotspur môžu byť čoskoro zrátané. Vedenie Kohútov reálne rieši príchod talentovaného gólmana Andrého Onanu, ktorý podáva výborné výkony v holandskom Ajaxe Amsterdam.

Koeman možno po ME

Holandský tréner Ronald Koeman priznal, že má v zmluve s holandskou reprezentáciou klauzulu, na základe ktorej môže odísť do FC Barcelona. Zároveň dodal, že reálne by to bolo až po majstrovstvách sveta 2020.

Emery sa môže báť

Arsenal cez víkend opäť stratil body, keď doma remizoval s Wolverhamptonom 1:1. Otvorene sa hovorí, že španielsky tréner Unai Emery dostane výpoveď, pretože jeho chápanie futbalu podľa všetkého Kanonierov nedovedie tam, kde by chceli byť.