Main Content

Príchod Josého Mourinha do Arsenalu sa (údajne) blíži

nedeľa, 3. november 2019 11:58 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: TASR

Londýnsky Arsenal včera opäť stratil body, keď iba remizoval na domácom ihrisku s Wolverhamptonom Wanderers 1:1. Otvorene sa hovorí, že sa blíži koniec trénera Unaia Emeryho.

Trpezlivosť vedenia Arsenalu so španielskym trénerom Unaiom Emerym sa kráti. Londýnčania totiž pravidelne dobre vstúpia do stretnutia, dokážu sa dostať do vedenia, ale v druhej časti hry im odchádza koncentrácia a dostávajú zbytočné góly.

Potvrdilo sa to aj včera, keď Arsenal doma iba remizoval s Wolves 1:1, pričom Kanonieri mohli pri troche smoly aj prehrať. O to prekvapivejšie bolo, že tréner Emery hovoril, že hráči zápas po taktickej stránke zvládli.

Otvorene sa hovorí o možnom nástupcovi Emeryho. Mal by ním byť José Mourinho. Portugalský tréner je bez práce od minulého decembra, kedy ho prepustil Manchester United. Nie je tajomstvom, že The Special One by sa rád vrátil do Premier League.

The Times informuje o väčších detailoch. „Mourinho sa mal počas minulého týždňa stretnúť na večeri s predstaviteľmi Arsenalu. Portugalčan je favoritom na nahradenie Emeryho, ktorého stolička začína byť stále horúcejšia.“