Main Content

TRANSFER NEWS (3.11.): Bologna a Zlatan?

nedeľa, 3. november 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bologna a Zlatan?

Vedenie talianskeho klubu Bologna vraj zvažuje angažovanie švédskeho útočníka Zlatana Ibrahimoviča, ktorý odchádza z amerického Los Angeles Galaxy. Ibra ale avizoval, že odíde do španielskej La Ligy.

Cavani je nespokojný

Povráva sa, že uruguajský útočník Edinson Cavani je nespokojný v drese parížskeho PSG, pričom nie je vylúčené, že v nasledujúcom kalendárnom roku odíde definitívne. Cavani má mať niekoľko ponúk z anglickej Premier League.

Ferran Torres a BVB?

Talentované krídlo španielskej Valencie Ferran Torres by už čoskoro mohol odísť z La Ligy. Torres je totiž v hľadáčiku Borussie Dortmund. BVB a celkovo Bundesliga sú známe tým, že dávajú priestor mladým hráčom.

Darmian na lane Interu

Milánsky Inter hľadá nové posily, pričom jednou z nich by mohol byť taliansky obranca Matteo Darmian. Darmian po odchode z Manchestru United ožil v drese AC Parma a jeho výkony neušli pozornosti čierno-modrých.

United idú po Canovi

Manchester United ide po nemeckom reprezentantovi Emrem Canovi. Can je v Juventuse Turín odsunutý na vedľajšiu koľaj a vo veľkom sa špekuluje o tom, že by mohol tento klub opustiť už v januárovom prestupovom okne.

Arsenal chce Isca

Londýnsky Arsenal monitoruje situáciu okolo španielskeho stredopoliara Isca. Isco je síce stále hráčom Realu Madrid, ale jeho budúcnosť v metropole Španielska je stále neistá, pričom Zinedine Zidane stavia na iných hráčoch.