Main Content

UFC zverejnilo podobu nového opasku. Čo naň poviete?

sobota, 2. november 2019 11:51 | Autor: Marek Ďaďo

BMF opasok
BMF opasok | zdroj: YouTube

Už dnes v noci sa môžeme tešiť na pikantný duel, v ktorom si zmerajú sily azda dvaja najväčší tvrďáci v hre, Jorge Masvidal a Nate Diaz. Zatiaľ čo na jedného bude čakať pocit sklamania a prehry, ten druhý sa môže tešiť na nový opasok, ktorý je vyhradený práve pre tento súboj. 

Unikátny opasok, ktorý je určený „Najhoršiemu sk**vysynovi“ v hre odhalil v piatok samotný prezident UFC, Dana White. Tento majstrovský kúsok má na sebe striebornú a čiernu farbu, a nájdeme na ňom aj skratku BMF (Baddest motherf**ker). 

Ako môžeme detailne vidieť z fotky na oficiálnom twitterovom účte organizácie, opasok obsahuje rok napísaný rímskymi číslicami, miesto zápasu (Madison Square Garden v New Yorku) a podpis Danu Whitea niekde na zadnej strane. 

Ak si však myslíte, že UFC týmto zakladá novú divíziu, ste na omyle. Ide o jednorazovú záležitosť a celé sa to nesie v duchu show. Ako je známe, majiteľom opasku sa stane jeden z dvojice Masvidal - Diaz.

Prvý menovaný ťahá dvojzápasovú šnúru výhier, počas ktorej stihol knockoutovať Darrena Tilla a postaral sa aj o nový rekord UFC, keď za 5 sekúnd „vybavil“ Bena AskrenaDiaz sa v auguste vrátil do oktagonu po dlhých 3 rokoch. V zápase s Anthonym Pettisom dokázal vyhrať na body. Jedno je však isté - pôjde o jeden z najatraktívnejších zápasov v tomto kalendárnom roku.