Main Content

VIDEO: Ribery strčil do čiarového rozhodcu. Hrozí mu prísny trest

(TASR) - Francúzskemu futbalistovi Franckovi Riberymu hrozí v Taliansku tvrdý trest. Krídelník Fiorentiny protestoval v nedeľnom domácom dueli Serie A proti Laziu Rím (1:2) proti víťaznému gólu hostí a pri odchode do šatne dvakrát strčil do čiarového rozhodcu. Za napadnutie arbitra dostal červenú kartu.

Bývalý francúzsky reprezentant sa navyše predtým dostal do konfliktu aj s vlastným trénerom Vincenzom Montellom, lebo nesúhlasil, že ho štvrťhodinu pred koncom za stavu 1:1 poslal z ihriska dole. "Vyzeral unavene, takže možno bol nahnevaný, pretože chcel striedať skôr," žartoval Montella. "Sám som bol útočník, takže viem, aké to je, keď vás vystriedajú. Jeho vášeň a zanietenie sa mi páčia," dodal v rozhovore pre Sky Sports.

Aj Montella protestoval proti víťaznému gólu hostí, ktorý strelil minútu pred koncom riadneho hracieho času Ciro Immobile. Podľa domáceho kouča situácii predchádzal faul: "Nerozumiem tomu. Máme tu video, je to rozhodujúci moment v závere zápasu, tak prečo sa na to nepozrieť?"

V nadstavenom čase ešte nepremenil penaltu za Lazio Felipe Caicedo. Iba na lavičke hostí presedel duel slovenský reprezentačný obranca Denis Vavro.