Main Content

TRANSFER NEWS (28.10.): Jesus do Bayernu? Mbappé do Realu?

pondelok, 28. október 2019 09:30 | Autor: Jakub Vaverka

Gabriel Jesus
Gabriel Jesus | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mbappé za 260M

Denník AS informuje, že Real Madrid chystá obchod storočia. Kylian Mbappé by sa v budúcom alebo tom ďalšom roku mohol stať vlajkovou loďou novej éry Merengues. PSG by za jeho služby získalo nepredstaviteľných 260 miliónov libier.

Xhaka na odchode?

Granit Xhaka, kapitán Arsenalu, bol včera v zápase proti Crystal Palace (2:2) vystriedaný a následne mu dali fanúšikovia pocítiť, čo si o ňom myslia. On im nadával a vyzliekol si dres Gunners. Jednou z možností je, že Švajčiar z klubu odíde.

Rakitič a Manchester United?

Ivan Rakitič je jednou nohou preč z FC Barcelona. To tvrdia španielske médiá, podľa ktorých, ak Barcu niekto v zime opustí, bude to tento chorvátsky stredopoliar. Záujem o Rakitiča je hlavne v anglickom Manchestri United.

Ruiz za Isca?

Real Madrid verí, že by sa s talianskym klubom SSC Neapol dohodol na výmene stredopoliara Isca za ospevovaného Fabiana Ruiza. Partenopei sa síce odchodu Ruiza nebránia, ale rozhodne na ňom nechcú prerobiť.

Mandžukič do FC Sevilla?

Chorvátsky útočník Mario Mandžukič, ktorý mal v zimnom prestupovom období odísť do Manchestru United, nakoniec možno zvolí španielsku cestu. Chorvát, ktorý má na namierené preč z Juventusu Turín by mohol posilniť FC Sevilla.

Jesus za 100M

Ak má Bayern Mníchov stále záujem o brazílskeho útočníka Gabriela Jesusa z Manchestru City, musí si pripraviť minimálne 100 miliónov libier. Sky Blues boli ochotní tohto hráča predať v lete, ale Bavori váhali.