Main Content

Novinky z futbalového sveta (14.11.)

pondelok, 14. november 2011 16:17 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (14.11.)
Novinky z futbalového sveta (14.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Favorit je jasný

Dnes čaká na našich futbalistov do 21 rokov šláger kvalifikácie ME 2013, keď nastúpia vo Francúzsku proti domácim rovesníkom. Ivan Galád tvrdí, že favorit je jasný, no lopta je guľatá a pri troche šťastia môžu naši chlapci prekvapiť.

Chivu do Holandska nepôjde


Ešte stále hráč Interu Miláno a rumunskej reprezentácie Christian Chivu nie je spokojný so svojim aktuálnym pôsobiskom a rád by zamieril niekam inak. Veľmi vážne sa hovorilo o záujme Ajaxu Amsterdam , ale Chivuov agent tvrdí, že tento obranca do Holandska nepôjde.

„Nie som blázon“


Túto vetu vyriekol Mario Balotelli, keď sa ho zvedaví novinári pýtali na jeho štýl života. Futbalista, ktorý podľa aktuálnych informácii podvádza svoju priateľku s pornohviezdou si chce podľa jeho slov len užívať.

Začiatky sú ťažké


Fernando Torres s odstupom času priznal, že po príchode z Liverpoolu do Londýna si musel chvíľu zvykať a začiatky boli preňho naozaj ťažké. Za pár mesiacov už tomu však bude rok, čo je z Torresa Londýnčan a podľa vlastných slov je „El Niňo“ momentálne veľmi spokojný.

Berbatov do Turecka?


Bulhar Dimitar Berbatov v Manchestri United takmer nehráva a tak logicky rozmýšľa o tom, že by prestúpil. O Berbatova má údajne eminentný záujem Galatasaray Istanbul.