Main Content

VIDEO: Hviezdy Barcelony neostali nič dlžné svojej povesti: V takomto stave nechali šatňu v Prahe

Pražská Slavia zanechala v Lige majstrov veľmi dobrý dojem, keď poriadne potrápila hviezdy FC Barcelona, ktoré poriadne unavila. Aj preto možno katalánsky gigant nechal kabínu v takom stave akom nechal. Neporiadok, rozhádzaný odpad a rozliate iontové nápoje, ktorými sa občerstvujú hviezdy ako Messi, Suárez či Piqué. Zaujímavosťou je, že každá z hviezd má svoj drink označený menovkou.

Na videozáberoch zo šatne Barcelony ešte zaujme ľad na dlážke na ochladenie unavených svalov a tiež taktická tabuľka, pod ktorou sú všetky taktické pokyny dokonale roztrhané zrejme preto, aby sa náhodou nedostali do nesprávnych rúk súpera. Nie je to prvý raz, čo barcelonské hviezdy nechali šatnu v podobnom stave. Pri víťazných oslavách vo finále Ligy majstrov pred štyrmi rokmi nechali hráči na zemi dokonca ležať aj kusy toaletného papiera.

Katalánci až nečakane náročné stretnutie proti Slavii nakoniec zvládli a zvíťazili 2:1. Z Edenu však odchádzali poriadne rozčarovaní zo svojho výkonu aj keď sú stále lídrami skupiny.