Main Content

Harry Kane sa Liverpoolu neobáva: Nikto nie je neporaziteľný

nedeľa, 27. október 2019 12:27 | Autor: Timotej Gašper

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Harry Kane sa pred nedeľným šlágrom Liverpoolu a Tottenhamu súpera neobáva, no práve naopak.

V rámci 10.kola Premier League je na programe šláger Liverpoolu a Tottenhamu. Po vylosovaní zápasov ešte v lete 2019 sa čakalo, že tento zápas bude jedným z hlavných trhákov celej jesene. Realita je však po deviatich kolách odlišná. Zatiaľ čo Liverpool ešte neprehral, len raz remizoval a drží si náskok troch bodov pred Manchestrom City (LFC zápas k dobru), Tottenham trie biedu. Minulo-sezónny finalista Ligy majstrov je v hernom útlme, za čo hovorí aktuálne 10.miesto v tabuľke Premier League, keďže Spurs majú zhodne po 3 výhry, remízy aj prehry. 

Útočník, kapitán a azda najväčšia hviezda Tottenhamu, Harry Kane, je však pred týmto náročným duelom pokojný. „Virgil van Dijk je skvelý obranca, no nie je neporaziteľný. To platí aj o celom Liverpoole- nikto nie je neporaziteľný. Musíme sa len sústrediť na náš výkon. Každý tím môže byť porazený a my si musíme byť istí, že to v nedeľu na Anfielde dokážeme. Ako útočník to nie je len o hre jeden verzus jeden. Ide o viacero herných aspektov. Virgil je určite skvelý obranca a má za sebou fantastické obdobie v tíme Liverpoolu,“ načal pre Sky Sports kapitán anglickej reprezentácie. 

Tottenham stráca na „The Reds“ pred dnešným zápasom až 13 bodov, no pre namotivovaného útočníka to nie je výrazná prekážka. „Z môjho pohľadu teda ide len o moju hru. O moje pohyby, o moje šprinty a o snahu dať gól alebo pridať asistenciu. Tak či onak, futbal je tímová hra a pre úspech musíte hrať všetci vo všetkými, to je hlavný cieľ,“ ukončil o nedeľnom šlágri 10.kola Harry Kane. 

Výkop zápasu Liverpool – Tottenham je naplánovaný na nedeľu (27.10), 17:30.