Main Content

TRANSFER NEWS (26.10.): Timo Werner do Chelsea?

sobota, 26. október 2019 14:55 | Autor: Jakub Vaverka

Timo Werner
Timo Werner | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Guardiola nechce nakupovať

Tréner Manchestru City Pep Guardiola povedal, že aj napriek veľkému počtu zranených hráčov neráta s tým, že by jeho klub v zimnom transferovom okne nakupoval. Ako problematický sa javí predovšetkým stopérsky post.

Ozila láka zámorie

Mesut Ozil síce povedal, že sa chystá naplniť svoj kontrakt v Arsenale do roku 2021, ale na druhej strane sa objavujú správy, že tento nemecký stredopoliar sa pohráva s myšlienkou odchodu do americkej Major League Soccer.

Chelsea verí vo Wernera

Vedenie londýnskej Chelsea verí, že keď skončí zákaz prestupov, bude môcť priviesť nemeckého zakončovateľa Tima Wernera, ktorý podáva spoľahlivé výkony v nemeckom RB Lipsko. Werner bol s Chelsea spájaný už viackrát.

Zaha nebol blízko Arsenalu

Aj keď to tak mohlo vyzerať, ukázalo sa, že Wilfried Zaha v skutočnosti v letnom prestupovom období nebol blízko transferu do londýnskeho Arsenalu. Crystal Palace rátal s možnosťou jeho predaja, ale nakoniec k tomu nedošlo.

Eriksen v januári

Christian Eriksen bude podľa všetkého predaný v januárovom prestupovom okne, pretože Tottenham Hotspur by na ňom následne nezarobil. Dán dal neraz jasne najavo, že chce zmeniť dres, pričom nový kontrakt podpisovať nebude.

Smalling natrvalo?

Obranca Chris Smalling, ktorý je na hosťovaní z Manchestru United v talianskom AS Rím, je v metropole Talianska spokojný a spokojné s ním je aj vedenie Vlkov. Preto je reálne, že sa z tohto hosťovania stane trvalý prestup.