Main Content

TRANSFER NEWS (25.10.): Chelsea v hre o 3 veľké mená

piatok, 25. október 2019 09:30 | Autor: Jakub Vaverka

Roman Abramovič, Chelsea
Roman Abramovič, Chelsea | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Insigne sa odísť nechystá

Veľa sa špekulovalo o tom, že Lorenzo Insigne odíde z SSC Neapol, pretože nemá najlepšie vzťahy s trénerom Carlom Ancelottim. Aktuálne to ale vyzerá, že táto dvojica si k sebe opätovne začala hľadať cestu.

Scholes o posilách

Legendárny Paul Scholes hovorí, že na to, aby bol Manchester United naozaj konkurencieschopný, potrebuje získať aspoň tri veľké posily. Devils včera vyhrali v Belehrade s Partizanom 1:0, ale gólom z penalty, pričom opäť nevystrelili v hre na bránu.

Na Ceballosa je priskoro

Tréner londýnskeho Arsenalu Unai Emery reaguje na špekulácie, ktoré pojednávajú o tom, že Kanonieri by mohli získať Daniho Ceballosa na trvalý prestup. Emery hovorí, že je na to momentálne priskoro, hráč je v Londýne na hosťovaní z Realu Madrid.

Chelsea sleduje 2 útočníkov

Chelsea sa pomaly, ale isto pripravuje na koniec zákazu prestupov, pričom vedenie Modrých má v tomto momente sledovať dvoch útočníkov. Konkrétne sa jedná o Wernera z RB Lipsko a Wilsona z AFC Bournemouth.

SMS do Premier League?

Opäť sa pred januárovým prestupovým obdobím špekuluje o možnom transfere Sergeja Milinkoviča-Saviča do anglickej Premier League. Lazio Rím ráta s tým, že tento Srb čoskoro zmení dres. Momentálne je favoritom na jeho získanie Chelsea.

Zlatan neposilní Inter

Švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič neposilní Inter Miláno, i keď o bolo reálne. Dôvodom je, že jeho agentom je kontroverzný Mino Raiola, ktorý nemá s čierno-modrým klubom zo San Sira práve najlepšie vzťahy.