Main Content

TRANSFER NEWS (24.10.): SSC Neapol ide po Zlatanovi Ibrahimovičovi

štvrtok, 24. október 2019 09:36 | Autor: Jakub Vaverka

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Upamecano za 40M?

Na vrchole zoznamu možných posíl londýnskeho Arsenalu je ospevovaný stopér nemeckého RB Lipsko Dayot Upamecano, ktorý by vraj mohol prestúpiť do Premier League za štyridsať miliónov libier.

Ceballos sa nemusí vrátiť

Ak sa Dani Ceballos rozhodne nevrátiť do Realu Madrid a ostať v londýnskom Arsenale, kde je na hosťovaní, natrvalo, Kanonieri budú musieť Bieleho Baletu vyplatiť 30 miliónov libier. Inak sa Ceballos bude musieť vrátiť.

Ibrahimovič a SSC Neapol?

Majiteľ SSC Neapol Aurelio De Laurentiis otvorene povedal, že by chcel získať švédskeho útočníka Zlatana Ibrahimoviča. Tejto hrajúcej ikone čoskoro končí kontrakt v americkom Los Angeles Galaxy a Ibra naznačil možný návrat do Európy.

Mandžukič môže odísť

Vedenie Juventusu Turín si uvedomuje, že brániť chorvátskemu útočníkovi Mariovi Mandžukičovi v odchode je za aktuálnych podmienok absolútne zbytočné, preto Zebry umožnia tomuto zakončovateľovi v zime prestúpiť.

Aké vhodným hráčom pre Chelsea

Keď Chelsea bude môcť opäť nakupovať, jedným z prvých hráčov na zozname by mal byť niekdajší obranca The Blues Nathan Aké, ktorý sa v konkurenčnom AFC Bournemouth vypracoval medzi ligovú špičku.

Maddison by mal byť istota

Vedenie Manchestru United verí, že sa mu podarí v zimnom prestupovom období získať anglického reprezentanta Jamesa Maddisona, ktorý v tejto sezóne v drese Leicestru City patrí medzi najlepších hráčov Premier League.