Main Content

Česká fighterka podpísala novú zmluvu s UFC

utorok, 22. október 2019 16:54 | Autor: Marek Ďaďo

Lucie Pudilová
Lucie Pudilová | zdroj: Instagram

Česko nepríde o jedného zo svojich zápasníkov v najslávnejšej organizácii zmiešaných bojových umení. Obľúbenkyňa publika, Lucie Pudilová, na radosť fanúšikov podpísala s UFC novú zmluvu. 

Lucie Pudilová patrí medzi bojovníčky, ktoré sa môžu vždy spoľahnúť na pomoc zo strany publika. Jej posledné výkony pod záštitou UFC však neboli najpresvedčivejšie a momentálne ťahá negatívnu šnúru 3 prehier v rade. Ako vyplýva z popisu pod jej instagramovým príspevkom, aj napriek nepriaznivej bilancii predĺžila s vedením najlepšej organizácie sveta kontrakt. 

Mám podpísanú zmluvu na ďalší zápas,“ napísala 25-ročná Češka pod najnovšiu fotku na sociálnej sieti. Nič viac a nič menej. Detaily kontraktu sú tak nateraz záhadou. Jej ďalší súboj môžeme podľa všetkého očakávať na začiatku budúceho roka. 

Pudilová naposledy nastúpila do oktagonu v auguste tohto roka. Svojej súperke však podľahla už v druhom kole a predĺžila tak sériu prehier. Pre udržanie sa v UFC je tak nevyhnutné, aby v nasledujúcom zápase dokázala zvíťaziť.