Main Content

TRANSFER NEWS (22.10.): Dostane dnes Zidane výpoveď?

utorok, 22. október 2019 08:35 | Autor: Jakub Vaverka

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Zidane a Damoklov meč

Zinedine Zidane má dnes pred zápasom Ligy majstrov v Istanbule nad sebou Damoklov meč. Ak totiž Biely Balet prehrá na ihrisku Galatasarayu, francúzsky tréner údajne dostane výpoveď. Samotný kouč povedal, že by najradšej Real trénoval do konca kariéry.

Záujem o hráčov Chelsea

Londýnsky celok Crystal Palace sa podľa dostupných správ zaujíma o dvojicu útočníkov londýnskej Chelsea. Konkrétne sa jedná o belgického zakončovateľa Michyho Batshuayia a jeho tímového kolegu Oliviera Girouda.

Abraham je blízko

Talentovaný anglický útočník Tammy Abraham je blízko k novej zmluve v londýnskej Chelsea. Abraham, ktorý patrí medzi najlepších zakončovateľov tejto sezóny Premier League má 22 rokov a jeho aktuálny kontrakt vyprší v roku 2022.

Ronaldo nie je pripravený

Cristiano Ronaldo priznal, že aj napriek tomu, že už má 34 rokov, nie je pripravený na to, aby ukončil svoju aktívnu kariéru. Pre portugalskú hviezdu talianskeho Juventusu Turín je totiž futbal život a základ existencie.

City loví v Španielsku

Manchester City monitoruje španielsky futbalový trh, pričom anglickému majstrovi padol do oka šikovný krídelník Mikel Oyarzabal z Realu Sociedad San Sebastián. K transferu by vraj mohlo dôjsť už v zimnom prestupovom období.

Spurs budú nakupovať

Momentálne je takmer isté, že Tottenham Hotspur bude v zimnom prestupovom období nakupovať. Dôvodom je fakt, že Kohúti chcú byť konkurencieschopní na všetkých frontoch, pričom aktuálny káder na to podľa všetkého nemá dostatok kvality.