Main Content

Novinky z futbalového sveta (13.11.)

nedeľa, 13. november 2011 15:59 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (13.11.)
Novinky z futbalového sveta (13.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Len dva tímy bez prehry

Od začiatku novej sezóny sú v Európe už iba dva tímy, ktoré nepoznali príchuť prehry.  Tým prvým je FC Barcelona čo väčšinu ľudí neprekvapí, no druhým mužstvom nie je nik z Anglicka alebo Nemecka, ale portugalská Benfica Lisabon.

Eriksen do Anglicka?

Tréner Manchestru United Sir Alex Ferguson prehlásil, že nájsť náhradu za Paula Scholesa je ťažké, no nie nemožné. Údajne by ňou mohol byť 19-ročný talent v službách Ajaxu Amsterdam Christian Eriksen.

Škrt v kádri


Tréner parížskeho Saint Germain musel urobiť v kádri nečakaný škrt. Zranil sa totiž Mevlüt Erding, ktorý počas reprezentačnej pauzy nastúpil na zápas v drese rezervy PSG. Poranil si lýtko.

Chcú návrat


Fanúšikovia AC Miláno si želajú návrat majiteľa Silvia Berlusconiho ,ktorý však v poslednom čase vôbec nemá čas na futbal a musí riešiť finančnú situáciu Talianska, ktorá je viac ako zlá.

Jedna lastovička...

Ako hovorí jedno príslovie, tak to platí aj vo futbale. Jedna lastovička leto nerobí, to si môžu povedať futbalisti Anglicka, ktorí včera síce zdolali Španielsko prekvapivo 1-0, no aj hrdina zápasu Frank Lampard priznal, že Albión čaká ešte veľa roboty.