Main Content

McGregor opäť obvinený zo sexuálneho obťažovania

pondelok, 21. október 2019 11:36 | Autor: Marek Ďaďo

Porazený Connor Mcgregor
Porazený Connor Mcgregor | zdroj: TASR

Conor McGregor toho za posledné roky veľa neodbojoval. Káuz a problémov okolo jeho osoby sa však objavilo mnoho. Veľa prípadov je vymyslených, a to aj napriek tomu, že teoreticky by nemuseli byť až tak nereálne. Najnovšie bola hviezda UFC obvinená z ďalšieho sexuálne útoku. Je to však pravda?

Bývalý šampión pérovej a ľahkej váhy bol zo sexuálneho obťažovania obvinený už druhýkrát v priebehu tohto roka. Podľa článku z dielne New York Times mal McGregor obťažovať mladú ženu, ktorá minulý týždeň sedela vo svojom aute pred jedným z podnikov v Dubline. 

Voči najväčšej hviezdne zmiešaných bojových umení na svete zatiaľ nebolo zo strany írskej polície vznesené obvinenie a samotný McGregor pred nikým nevypovedal. Írsky bojovník je často terčom obvinení, pričom mnoho z nich je vymyslených a ani sa nimi neoplatí zaoberať. 

Uvidíme, ako celá situácia dopadne v tomto prípade. Conor za posledné roky nazbieral viac škandálov ako minút v oktagone, a úprimne, už nám to pomaly začína liezť poriadne na nervy.

Na záver ešte dodáme, že duel s Frankiem Edgarom, s ktorým McGregor vyjadril vôľu bojovať, sa s veľkou pravdepodobnosťou neuskutoční - so súbojom totižto nesúhlasí vedenie UFC. Kedy a kde konečne uvidíme McGregora bojovať je tak stále otázne.