Main Content

TRANSFER NEWS (21.10.): Jadon Sancho je fanúšikom Chelsea

pondelok, 21. október 2019 10:02 | Autor: Jakub Vaverka

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Sancho fandí Chelsea

Hviezda Borussie Dortmund Jadon Sancho hovorí o tom, že je odmlada fanúšikom londýnskej Chelsea, čo podporuje špekulácie, že by mohol v nasledujúcom kalendárnom roku prestúpiť práve na Stamford Bridge.

Sterling najlepšie platený?

Manchester City chystá pre Raheema Sterlinga nový kontrakt, na základe ktorého by sa z tohto anglického reprezentanta stal najlepšie platený futbalista celej Premier League. City ide o to, aby sa hráč nenechal zlákať Realom Madrid.

Jovič to má náročné

Srbský útočník Luka Jovič sa po letnom prestupe z Eintrachtu Frankfurt do Realu Madrid v španielskej La Lige nedokáže presadiť, pričom silnejú hlasy, že by mohol ísť v nasledujúcom roku na hosťovanie. Do konca sa objavili špekulácie, že odíde natrvalo.

Mandžukič netrénuje

Chorvátsky zakončovateľ Mario Mandžukič, ktorý je spájaný so zimným odchodom do Manchestru United, momentálne v Juventuse Turín netrénuje so zvyškom mužstva. Chorvát sa pripravuje sám, pričom dôvodom absencie na tréningu Zebier nie sú zdravotné problémy.

Ceballos sa možno nevráti

Dani Ceballos, ktorý iba nedávno prehlásil, že po hosťovaní v londýnskom Arsenale plánuje návrat do Realu Madrid, mal údajne rokovať s prezidentom Bieleho Baletu Florentinom Perezom o tom, že sa do španielskej metropoly nevráti.

Werner a United?

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer by veľmi rád získal nemeckého útočníka Tima Wernera, ktorý podáva výborné výkony v drese RB Lipsko a už niekoľko mesiacov sa skloňuje jeho možný prestup do Premier League.