Main Content

TRANSFER NEWS (20.10.): Alex Ferguson pri Manchestri United

nedeľa, 20. október 2019 10:27 | Autor: Jakub Vaverka

Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Can do Manchestru United?

Emre Can by mohol v zimnom prestupovom období opustiť Juventus Turín a prestúpiť do Manchestru United, ktorý hľadá posily. Okrem Red Devils má tohto hráča v hľadáčiku aj Liverpool a spomínal sa aj Manchester City.

Inter nepotrebuje Ibru

Tréner Interu Miláno Antonio Conte reagoval na prestupové špekulácie, ktoré spájali švédskeho útočníka Zlatana Ibrahimoviča s návratom na San Siro. Conte povedal, že čierno-modrí Švéda momentálne nepotrebujú.

Cavani odmietol Miami

Uruguajský útočník Edinson Cavani bol krôčik od odchodu do amerického Interu Miami, ktorý vlastní David Beckham, ale zatiaľ sa do Major League Soccer nechystá. Cavani je síce spájaný s odchodom z PSG, ale prioritou ostáva Európa.

Ferguson pri United

Sir Alex Ferguson bol vzhliadnutý v tréningovom centre Manchestru United, pričom sa objavujú špekulácie, že má pomáhať nórskemu trénerovi Solskjaerovi pred veľkým šlágrom Premier League proti Liverpoolu.

Pogba stále možnosť

Vedenie Juventusu Turín sa stále zaujíma o francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu, ktorý je hráčom Manchestru United. Svoj doteraz najlepší futbal Pogba predvádzal predovšetkým, keď hrával v talianskej Serie A.

Rakitič a Dembélé do MU?

Šéfovia Manchestru United sa eminentne zaujímajú o dvojicu hráčov FC Barcelona. Konkrétne sa hovorí o chorvátskom stredopoliarovi Ivanovi Rakitičovi a francúzskom zakončovateľovi Ousmaneovi Dembélém.