Main Content

TRANSFER NEWS (19.10.): Ibrahimovič a SSC Neapol?

sobota, 19. október 2019 13:58 | Autor: Jakub Vaverka

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ibrahimovič a SSC Neapol?

Švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič sa nechystá zotrvať v americkej Major League Soccer, kde oblieka dres Los Angeles Galaxy. „Ibra“ zvažuje dve alternatívy – návrat do Európy, kde ho sleduje SSC Neapol alebo koniec aktívnej kariéry.

Cavani a Atlético Madrid?

Atlético Madrid nechce byť oproti FC Barcelona a Realu Madrid pozadu, preto vedenie Rojiblancos hľadá vhodné posily. Jednou z nich by mohol byť uruguajský zakončovateľ Edinson Cavani, ktorý je aktuálne hráčom PSG.

Guardiola na lane ACM

Prekvapivé informácie prišli z talianskej Serie A, kde sa vraj vedenie AC Miláno zaujíma o španielskeho kormidelníka Pepa Guardiolu z Manchestru City. Vraj Guardiola môže byť tým mužom, ktorý vráti čierno-červených na výslnie.

Matič možno neodíde

Vedenie Interu Miláno, ktoré sa snaží získať srbského reprezentanta Nemanju Matiča z Manchestru United, sa obáva, že vedenie Red Devils využije klauzulu v Matičovom kontrakte, ktorá by znamenala, že hráčov odchod bude problematickejší.

Pedri mohol hrať za Real

16-ročný mladík Pedri, ktorý je hráčom FC Barcelona a momentálne hosťuje v Las Palmas, priznal, že mohol hrať za Real Madrid, kde dokonca absolvoval skúšku. Ale priznáva, že je rád, že sa nakoniec dohodol s Kataláncami.

Sterling a nová zmluva?

Raheem Sterling je v tomto období tak žiadaným futbalistom, že Manchester City by chcel s týmto anglickým reprezentantom predĺžiť kontrakt a ponúknuť mu zmluvu na niekoľko rokov dopredu. Sterling sa nikam nechystá odchádzať.