Main Content

TRANSFER NEWS (18.10.): Cole sa vracia do Chelsea. Pogba sa stretol so Zidaneom

piatok, 18. október 2019 10:58 | Autor: Jakub Vaverka

Anthony Martial a Paul Pogba
Anthony Martial a Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Interes o Zakariu

Talentovaný Denis Zakaria, ktorý v tejto sezóne podáva vynikajúce výkony v drese nemeckého klubu Borussia Monchengladbach, sa ocitol pod drobnohľadom anglických klubov Manchestru United a Tottenhamu Hotspur.

Ozil neodíde

Mesut Ozil jednoznačne prehlásil, že sa z Arsenalu nechystá odísť a je odhodlaný bojovať o svoje miesto na Emirates Stadium. Nemec má zlé vzťahy s trénerom Emerym, ale hovorí, že zmluvu má platnú do roku 2021 a hodlá ju naplniť.

Haaland do Manchestru?

Talentovaný nórsky útočník Haaland, ktorý o sebe dáva vedieť v drese rakúskeho klubu Red Bull Salzburg, je v hľadáčiku manchesterských veľkoklubov City a United. Okrem týchto dvoch celkov ho sledujú aj Liverpool, Juventus či Real Madrid.

Cole sa vracia

Niekdajší anglický reprezentant a obranca Chelsea či Arsenalu Ashley Cole sa vracia na Stamford Bridge. V klube z modrej časti Londýna by mal patriť do trénerského tímu kouča Franka Lamparda a pripravovať mladíkov do 15 rokov.

Cavani alternatíva

Edinson Cavani je reálnou alternatívou pre Manchester United. Klub totiž nechce investovať do starnúceho Maria Mandžukiča z Juventusu Turín, pričom uruguajská hviezda francúzskeho PSG sa javí ako schodná cesta.

Pogba sa stretol so Zidaneom

Hviezdny stredopoliar Paul Pogba sa stretol s francúzskym trénerom Zinedineom Zidaneom v Dubaji. Povráva sa, že opora Manchestru United riešila s kormidelníkom Realu Madrid možný budúcoročný prestup.