Main Content

Husársky kúsok Slovana! Zápas s Wolverhamptonom bude vypredaný

štvrtok, 17. október 2019 19:19 | Autor: Martin Gregor

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava
Futbalisti ŠK Slovan Bratislava | zdroj: TASR

Napriek tomu, že futbalový Slovan disponuje novým krásnym štadiónom, vypredať ho bude nielen pre klub, ale aj reprezentáciu, zjavne náročná úloha. Duel s Wolverhamptonom v rámci Európskej ligy, ktorý sa mal pôvodne hrať za zatvorenými tribúnami, však napokon praskať vo švíkoch.

Futbalový Slovan po potvrdení trestu od UEFA využil rovnako ako v prípade zápasu s Besiktasom Istanbul možnosť ponúknuť lístky deťom, nuž a záujem o sledovanie duelu s účastníkom Premier League, ktorý nedávno porazil aj Manchester City, je enormný. ŠK Slovan dnes oznámil na svojej oficiálnej Facebook stránke, že bude vypredané.

,,Týždeň pred zápasom hlásime radostnú správu – deti zo základných škôl a futbalových klubov z celého Slovenska zaplnili celé Tehelné pole! Z tohto dôvodu klub pozastavuje možnosť rezervácie vstupeniek na zápas s Wolverhamptonom. V praxi to znamená, že žiadosti odoslané na deti@skslovan.com už po dnešku nebudú z kapacitných dôvodov vybavované. Doteraz bolo pre deti vystavených cez 17 000 bezplatných vstupeniek na duel s Wolverhamptonom. V súčasnosti ešte máme 130 mailov s objednávkami vstupeniek. Preto pozastavujeme prijímanie mailov, keďže Tehelné pole už bude plne zaplnené deťmi do 14 rokov. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vás budúci štvrtok!," informoval klub.

Deti priniesli v prvom prípade belasým šťastie a nečakanú výhru 4-2. Bodaj by sa scenár opakoval opäť. Slovan čaká veľký sviatok a atmosféra pred publikom plným detí bude dozaista elektrizujúca a výnimočná.