Main Content

Súboj McGregor vs. Edgar je takmer hotová vec! Írova výplata by išla na charitu

štvrtok, 17. október 2019 11:31 | Autor: Marek Ďaďo

Conor McGregor
Conor McGregor | zdroj: Instagram

Najžiarivejšia hviezda MMA v histórii by sa už konečne mohla postaviť do oktagonu. Ak nie teraz, tak si nevieme predstaviť kedy inokedy. Conor McGregor totižto často blufuje a človek nikdy nevie, čo je pravda, a čo nie. Teraz to však už naozaj vyzerá vážne. 

Frankie Edgar včera oslávil svoje 38. narodeniny. Na tom by nebolo nič výnimočné, keby sa ku gratulačnému príspevku od oficiálneho portálu UFC nevyjadril hviezdny Conor McGregor. „Všetko najlepšie Frankie, vidíme sa v decembri,“ napísal slávny Ír pod fotku na Twitteri. 

Ako informoval aj portál bjpenn.com, netrvalo to dlho a Edgar na komentár odpovedal. „Vďaka kamarát, ja už som povedal áno (na ich vzájomný súboj) a teraz je na tebe a Dana Whiteovi, aby sa to udialo.“

McGregor nenechal na reakciu dlho čakať a vo svojom ďalšom komentári vyzval prezidenta UFC, Danu Whitea, aby dal zápasu zelenú. Svoj podiel zo zápasu chce navyše venovať na charitu.  

Ako môžete z vyjadrení vyčítať, všetko teraz záleží na vedení UFC. McGregor sa o súboj s Edgarom prihlásil ešte počas leta v rozhovore pre ESPN. Správanie Conora voči Edgarovi je vcelku nezvyčajné. Zatiaľ sme nevideli žiadne ostré vyjadrenia ani nič podobné. Medzi oboma tak očividne prevláda rešpekt. Za nás by rozhodne išlo o zaujímavý zápas. 

Tým, že McGregor spomenul december, dal jasne najavo, že ich vzájomný súboj by sa mohol uskutočniť na už tak nabitom podujatí UFC 245. Nevieme si však predstaviť, koľko by stáli lístky na večer, počas ktorého uvidíme tri titulové zápasy (Usman vs. Covington, Holloway vs Volkanovski Nunes vs. de Randamie) a k tomu ešte duel McGregor vs. Edgar.