Main Content

Real Madrid ponúkne Jamésa Rodrigueza a 100 miliónov eur za N'Gola Kantého

štvrtok, 17. október 2019 09:45 | Autor: Jakub Vaverka

N'Golo Kante, James Rodriguez
N'Golo Kante, James Rodriguez | zdroj: TASR

Nie je tajomstvom, že Real Madrid má obrovský záujem o francúzskeho reprezentanta N´Gola Kantého. Madridčania vedia, že Chelsea ho lacno nepredá.

Real Madrid chce získať N´Gola Kantého. I keď to nebolo oficiálne potvrdené, je to informácia, s ktorou pracujú svetové médiá ako s hotovou vecou. Problémom však je, že Chelsea nemá v úmysle tohto francúzskeho stredopoliara predať. A za to za nijakú cenu. 

Biely Balet počas uplynulých letných prestupových období priviedol zo Stamford Bridge belgického brankára Thibauta Courtoisa a jeho hviezdneho krajana Edena Hazarda. Obaja si však transfer takpovediac vytrucovali. To nebude Kantého prípad. Ten totiž podobné vlastnosti podľa všetkého ani nemá v sebe.

Vie to aj Real. Plátok menom El Desmarque píše o možnosti, ktorú si Merengues uvedomujú. „Chelsea si cení Kantého na približne 160 miliónov eur. Real Madrid pripravuje pre Modrých ponuku v tejto hodnote. Madridčania sú pripravení obetovať jednu zo svojich hviezd.“

„Malo byť ísť o Jamésa Rodrigueza, ktorého si Real cení na 60 miliónov eur. Ponuka za Kantého teda znie Jamés Rodriguez a 100 miliónov eur,“ píše spomínaný denník. N´Golo Kanté je na zozname posíl Pusiniek na prvom mieste pre menami ako Eriksen, Pogba či Mbappé.