Main Content

TRANSFER NEWS (17.10.): Prečo Manchester United nechcel Neymara?

štvrtok, 17. október 2019 09:42 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United nechceli Neymara

Vedenie Manchestru United malo v letnom prestupovom období možnosť získať Neymara z Parížu Saint-Germain, ale Red Devils túto možnosť odmietli, pretože sa im zdalo, že hráč neprejavuje dostatok vášne pre futbal a jeho otec je zameraný na peniaze.

Maddison číslo jeden

James Maddison, ktorý v tejto sezóne podáva výborné výkony v Leicestri City a dostal sa aj do anglickej reprezentácie, je hlavným zimným prestupovým cieľom Manchestru United. Diabli sa ho snažili získať už v minulosti.

Mandžukič nepríde

Vedenie Manchestru United je podľa najnovších správ pripravené zamedziť nórskemu trénerovi Ole Gunnarovi Solskjaerovi, aby získal chorvátskeho zakončovateľa Maria Mandžukiča z Juventusu Turín. Tento hráč nie je podľa všetkého dostatočne perspektívny.

Grujič sa nevzdáva

Aj keď je talentovaný Marko Grujič stále na hosťovaní v nemeckej Herthe Berlín, hráč najnovšie prehovoril, že svoju budúcnosť vidí v Liverpoole, ktorého je kmeňovým hráčom. Grujič je pravidelne monitorovaní realizačným tímom The Reds.

Malen a Real Madrid?

Real Madrid je ďalším klubom, ktorý sa zaujíma o talentovaného Donyella Malena z holandského PSV Eindhoven. 20-ročný mladík má podľa dostupných informácií už teraz hodnotu približne päťdesiat miliónov libier.

Martinez neodíde

Inter Miláno si je vedomý toho, že FC Barcelona sleduje Lautara Martineza, ale šéfovia čierno-modrých majú jednoznačný názor – argentínsky útočník nikam neodíde. Lautaro je súčasťou plánov Interu na najbližšie roky.