Main Content

TRANSFER NEWS (16.10.): Prestúpi Edinson Cavani do Madridu?

streda, 16. október 2019 08:42 | Autor: Jakub Vaverka

Edinson Cavani a Godin
Edinson Cavani a Godin | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Taliansky záujem

Mesut Ozil by mohol definitívne opustiť londýnsky Arsenal už v zimnom prestupovom období. Nemecký stredopoliar, ktorý je na Emirates Stadium odpísaný, by mohol posilniť Inter Miláno alebo AC Miláno.

Arsenal sleduje Ruiza

Londýnsky Arsenal pozorne sleduje situáciu okolo Fabiana Ruiza, ktorý podával výborné výkony už v španielskom Reale Betis, ale teraz v talianskom SSC Neapol posunul svoju hru ešte o ďalšiu úroveň vyššie.

Giroud zvažuje

Francúzsky útočník Olivier Giroud má rád prostredie londýnskej Chelsea, ale uvedomuje si, že dostať sa do zostavy The Blues je nesmierne náročné, preto uvažuje o tom, že by zmenil dres. Dôvodom je fakt, že nechce sedieť na lavičke.

Nová zmluva

Paríž Saint-Germain reaguje na množiace sa špekulácie okolo Kyliana Mbappého, pričom vedenie PSG chystá pre talentovaného francúzskeho útočníka nový kontrakt. Mbappé by mohol po novom zarábať päťdesiat miliónov eur ročne.

Cavani a Atlético?

Atlético Madrid je prekvapivo blízko k získaniu uruguajského reprezentanta Edinsona Cavaniho. Cavani viackrát naznačil, že by mohol opustiť Paríž Saint-Germain, pričom v roku 2020 to bude reálna alternatíva.

Vorm je späť

V Tottenhame Hotspur sa objavila staro-nová tvár. Kohúti sa dohodli so svojím bývalým zverencom Michelom Vormom na kontrakte do konca ročníka. Tento brankár by mal dočasne zaplátať dieru po zranenom Hugovi Llorisovi.