Main Content

TRANSFER NEWS (13.10.): Môže odísť Harry Kane do FC Barcelona?

nedeľa, 13. október 2019 10:05 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kane a Barcelona?

Mundo Deportivo tvrdí, že jedným z možných nástupcov Luisa Suareza v Barcelone je anglický útočník Harry Kane. Pár dní dozadu sa špekulovalo o tom, že hviezda Tottenhamu Hotspur chce zmeniť klub, čo by Katalánci mohli využiť.

Lovren je kľúč

Včera sme vás informovali, že vedenie Liverpoolu FC sleduje situáciu okolo mladého obrancu Bena Whitea z Brightonu. White by reálne mohol prísť na Anfield iba ak odíde chorvátsky stopér Dejan Lovren.

Aubameyang jedná

Vedenie Arsenalu pracuje na tom, aby gabonský zakončovateľ Pierre-Emerick Aubameyang predĺžil s Kanoniermi svoj aktuálny kontrakt. Arsenal nechce riskovať, že by o svoju ofenzívnu oporu mohol v dohľadnej dobe prísť.

130M pre Leicester

Manchester United má v roku 2020 veľké plány. Red Devils najnovšie chystajú 130 miliónov libier pre Leicester City na kúpu dvoch futbalistov. Konkrétne sa jedná o Jamesa Maddisona a Bena Chillwella. Táto čiastka sa ale Líškam máli.

Cavani a United?

Ďalším hráčom, o ktorého sa Manchester United zaujíma je Edinson Cavani. Cavani je stále futbalistom francúzskeho Paríža Saint-Germain, ale už dlho sa špekuluje o tom, že by mohol Ligue 1 definitívne opustiť.

Spokojnosť s Fernandinhom

Šéfovia Manchestru City sú veľmi spokojní s výkonmi brazílskeho stredopoliara Fernandinha a veľmi radi by čo najskôr uzavreli otázku jeho budúcnosti. Očakáva sa, že tento skúsený hráč podpíše na Etihad Stadium novú zmluvu do konca roka.