Main Content

TRANSFER NEWS (12.10.): Griezmann mohol hrať za United

sobota, 12. október 2019 17:51 | Autor: Jakub Vaverka

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Eriksen do Bayernu?

Christian Eriksen je najnovšie spájaný s prestupom do nemeckého Bayernu Mníchov. Bavori by sa radi posilnili v nasledujúcom zimnom prestupovom období a chcú využiť, že Dán je na odchode z Tottenhamu Hotspur.

Liverpool sleduje Whitea

Liverpool by mohol získať posilu do obrannej formácie. Konkrétne sa hovorí o Benovi Whiteovi, ktorý podáva kvalitné výkony v drese Brightonu. White má podľa dostupných správ trhovú hodnotu dvadsať miliónov libier.

Dier možno na odchode

Otvorene sa hovorí o tom, že anglický reprezentant Eric Dier opustí Tottenham Hotspur. V Premier League by ale rád ostal, pričom interes o jeho kúpu má tohtoročný nováčik Aston Villa. Ani jedna zo zainteresovaných strán situáciu nekomentovala.

Rabiot do Anglicka?

Adrien Rabiot, ktorý je hráčom Juventusu Turín, by sa vraj mohol z talianskej Serie A sťahovať. Ak totiž Tottenham Hotspur predá Christiana Eriksena, jeho nástupcom by sa mohol stať práve tento Francúz.

Isco v lete odíde

Španielsky stredopoliar Isco už vraj dosť vysedávania na lavičke v Reale Madrid, preto je definitívne rozhodnutý, že v letnom prestupovom období odíde niekam inam. Záujem je v anglickej Premier League.

Griezmann mohol hrať za United

Manchester United chcel v letnom prestupovom období získať Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid, ale Red Devils neuspeli. Francúz nakoniec odišiel do FC Barcelona a Diabli sa v útoku neposilnili, ale oslabili.