Main Content

TRANSFER NEWS (11.10.): José Mourinho odmietol ponuku z Ligue 1

piatok, 11. október 2019 10:36 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mourinho odmietol Lyon

José Mourinho po minuloročnom konci v Manchestri United stále nikde nepôsobí, pričom sa objavili informácie, že mohol byť novým trénerom francúzskeho Lyonu. Olympique sa ho eminentne snažil získať, ale The Special One odmietol.

Muller je pripravený odísť

Bayern Mníchov vraj chce, aby Thomas Muller ostal v klube, ale tento nemecký útočník už má dosť vysedávania na lavičke a chce posledné roky kariéry stráviť aktívne. Interes o jeho služby je v Amerike či v Číne.

Eriksen chce zmeniť dres

Christian Eriksen už má pôsobenia v Tottenhame Hotspur plné zuby a najradšej by chcel odísť už v januárovom prestupovom okne. Veľký záujem o tohto dánskeho reprezentanta má španielsky gigant Real Madrid.

Ozil na ceste do Turecka?

Vykúpením pre nemeckého stredopoliara Mesuta Ozila by mohol byť odchod do Turecka, kde sa o jeho služby zaujíma Fenerbahce Istanbul. Ozil totiž vie, že v londýnskom Arsenale si kvôli zlým vzťahom už zrejme nezahrá.

City hľadajú stopéra

Manchester City pokračuje v hľadaní nového stopéra, pričom v hre by mal byť momentálne Ruben Dias z portugalského klubu Benfica Lisabon. Dias bol spájaný s odchodom do Premier League už počas leta.

Haaland a Juventus?

Erling Haaland, ktorý predvádza vynikajúce výkony v drese rakúskeho Red Bull Salzburg by mohol v budúcej sezóne obliekať dres Juventusu Turín. Tento hráč sa dostal pod drobnohľad talianskeho trénera Maurizia Sarriho.