Main Content

Hviezda slovenského MMA na dlho vyradená z hry!

štvrtok, 10. október 2019 16:30 | Autor: Marek Ďaďo

Samuel Pirát Krištofič
Samuel Pirát Krištofič | zdroj: Instagram

Samuel „Pirát“ Krištofič je špecifickým bojovníkom, ktorého ľudia buď majú, alebo nemajú radi. Nejestvuje voči nemu azda žiaden neutrálny postoj. Či už ste Pirátovým odporcom alebo fanúšikom, najnovšia správa ohľadom jeho kariéry vás dozaista zamrzí.

„Samuel Pirát Krištofič bohužiaľ utrpel zranenie, ktoré ho minimálne na rok a pol vyradilo z MMA.“ Túto správu uverejnil oficiálny instagramový účet OKTAGON MMA, teda konto Pirátovej domovskej organizácie.

V príspevku ďalej stálo: „Na poli MMA zostáva aj naďalej bojovníkom OKTAGONU, v ďalších odvetviach bojových športov, kde ho zranenie nelimituje, mu prajeme veľa šťastia.“ Podrobnejšie informácie doposiaľ neboli zverejnené.

K fanúšikom sa pomocou osobného účtu prihovoril aj samotný Pirát. „Hello. Všetko je v poriadku skoro, nemusíte sa báť. Zajtra spravíme live-ku alebo niečo. Všetko preberieme,“ zaznelo na jednom z jeho instagramových príbehov. 

Slovenské MMA tak na určitú dobu príde o jednu z najzaujímavejších postáv na scéne. Pirát sa v posledných 2 zápasoch vrátil do starej dobrej formy a je obrovská škoda, že mu stopku práve teraz dalo jeho vlastné zdravie. Prajeme skoré uzdravenie.