Main Content

Bývalý šampión UFC si vypýtal súboj s McGregorom

streda, 9. október 2019 12:21 | Autor: Marek Ďaďo

Max Holloway a Frankie Edgar
Max Holloway a Frankie Edgar | zdroj: TASR

O možných súperoch Conora McGregora sa toho narozprávalo veľa, ale nikdy nedošlo k skutočnému súboju. Ďalším z rady bojovníkov, ktorí by chceli čeliť slávnemu Írovi, je niekdajší šampión ľahkej váhy, Frankie Edgar. 

Conor McGregor už stihol prejaviť záujem o súboj s Frankiem Edgarom, ktorý síce plánuje presun z pérovej do bantamovej váhy, ale ako píše portál bjpenn.com, je ochotný túto zmenu kvôli zápasu s neposlušným Írom odložiť.

„Povedal som mu, že s ním chcem bojovať. Povedal som to aj UFC, ale úprimne si nemyslím, že organizácia tento súboj chce. Neviem, či to nechcú preto, lebo si neprajú aby prehral, alebo preto, lebo si myslia, že to nezvládnem. Myslím si však, že je to na ňom. Myslím si, že ak to pretlačí, môže sa to udiať,“ povedal Edgar.

„Môže im zavolať. Conor, ak to chceš, urob to.“ Edgar následne pokračoval s tým, že tento súboj by mohol McGreforovi pomôcť prekonať problémy z blízkej minulosti. Taktiež sa nezdráhal povedať, že The Notorious potrebuje výhru, a uviedol, že dokáže tento zápas predať. 

Na záver Edgar priložil aj vyjadrenie k prípadnému trash talku McGregora: „Nenechám ho hovoriť príliš veľa sra**ek. Odpoviem mu späť.“ Za nás by išlo rozhodne o zaujímavý duel, čo si myslíte vy?