Main Content

TRANSFER NEWS (9.10.): Muller na odchode z Bayernu?

streda, 9. október 2019 11:29 | Autor: Jakub Vaverka

Thomas Muller
Thomas Muller | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mourinho trénerom Tottenhamu?

Ak sa Tottenham Hotspur rozhodne prepustiť Mauricia Pochettina, novým trénerom Kohútov by sa šokujúco mohol stať José Mourinho. Portugalský kouč by sa rád vrátil do futbalového kolotoča, ale zatiaľ čaká na vhodnú ponuku.

Haaland hráčom Neapola?

Mladík z Red Bullu Salzburg Haaland, ktorý je spájaný s Liverpoolom, by mohol odísť do talianskej Serie A. Vychádzajúcu hviezdu nórskeho futbalu pozorne sleduje SSC Neapol, ktorý by chcel skvalitniť svoju ofenzívnu formáciu.

Moyesov návrat do Evertonu?

Vedenie Evertonu nie je spokojné s prácou trénera Marca Silvu, pričom prakticky každý deň môže prísť jeho vyhodenie. Ak by k tomu naozaj došlo, na jeho miesto by sa zrejme dostal David Moyes, ktorý už Everton trénoval.

Muller možno v januári odíde

Čo sa dlho stalo ako nereálne, by sa mohlo udiať v zimnom prestupovom období. Nemecký útočník Thomas Muller je vraj na odchode z Bayernu Mníchov a už v predstihu začína riešiť svoju futbalovú budúcnosť.

Allegri čaká na United

Hlavným adeptom na post trénera Manchestru United je taliansky kormidelník Massimiliano Allegri. Allegri po odchode z Juventusu Turín nemá prácu, pričom Red Devils zvažujú vyhodenie Nóra Ole Gunnara Solskjaera.

Dybala nikam nepôjde

Paulo Dybala bol v letnom prestupovom období spájaný s odchodom z Juventusu Turín, pričom na spadnutie bol hlavne jeho odchod do anglickej Premier League. Momentálne je vraj situácia iná a Argentínčan sa nikam nechystá.