Main Content

Prezident Banskej Bystrice sa "obul" do Mira Šatana

utorok, 8. október 2019 15:19 | Autor: Marek Ďaďo

Miroslav Šatan
Miroslav Šatan | zdroj: TASR

S hokejom sa nedávno lúčila ďalšia slovenská legenda, Tomáš Surový, ktorý sa vo veku 38 rokov rozhodol zavesiť korčule na klinec. Toto rozhodnutie bolo samozrejme sprevádzané mnohými prianiami a poďakovaniami, nechýbali ani od Richarda Lintnera. Viac ako jeho príspevok na Instagrame však zaujal komentár prezidenta Banskej Bystrice.

Richard Lintner je na sociálnych sieťach aktívny a gratulácia k ukončeniu kariéry Tomáša Surového nemohla chýbať. „Tomáš gratulujeme ti ku skvelej kariére a želáme ti s Jánom Lášákom veľa ďalších úspechov v živote. Suro, ty si bol jediný hráč na svete, ktorý preferoval backhand pred forhandom. Tipsportliga gratuluje,“ napísal prezident našej najvyššej hokejovej ligy na Instagrame.

Na dobrom dojme dodáva príspevku fakt, že sa ku gratulantom pripojil aj niekdajší kolega z reprezentácie, Zdeno Chára, no našiel sa aj človek, ktorý nezareagoval až tak pozitívne. Bol ním prezident Banskej Bystrice, Juraj Koval.

„Pán prezident SZĽH, bývalý Surov spoluhráč z reprezentácie si čas nenašiel...V BB sme už na to zvyknutí. Žial!“ 

Screenshot komenátra J. Kovala
Screenshot komenátra J. Kovala | zdroj: Instagram

Vyzerá to teda tak, že medzi Šatanom a Kovalom nie sú práve najväčšie sympatie. Uvidíme, či sa prezident SZĽH rozhodne na toto „podpichnutie“ reagovať.