Main Content

TRANSFER NEWS (8.10.): Arsene Wenger si možno čoskoro nájde klub

utorok, 8. október 2019 08:35 | Autor: Jakub Vaverka

Arséne Wenger
Arséne Wenger | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Wenger koučom Lyonu?

Chabá forma Olympiqueu Lyon zlomila trénerský väz Sylvinhovi a Lyon je aktuálne bez trénera. Novým lodivodom tohto francúzskeho klubu by sa údajne mohol stať Arsene Wenger, ktorý je po konci v Arsenale stále bez práce.

Solskjaer čelí vzbure

Nórsky tréner Ole Gunnar Solskjaer sa musí vyrovnať s menšou vzburou vo svojej kabíne. Stále viac a viac hráčov Manchestru United mu totiž prestáva veriť a uvedomujú si, že ideálne by bolo, keby OGS z klubu odišiel.

Allegri do United?

Ak by Ole Gunnar Solskjaer skutočne odišiel z Old Trafford, na jeho miesto by mohol prísť Massimiliano Allegri, ktorý je fanúšikom anglického futbalu a po konci v Juventuse Turín je stále voľný.

Pogba má podmienku

Paul Pogba je ochotný spojiť svoju budúcnosť s Manchestrom United, ale pod podmienkou, že sa zmení hlavný tréner a aj celkové smerovanie klubu. Francúzsky reprezentant chce totiž hrať o najvyššie priečky.

Nezhody s agentom

Wilfried Zaha je ochotný ísť do súdneho sporu so svojím agentom. Dôvodom je fakt, že mu bol v lete sľúbený prestup z Crystal Palace, ale nakoniec z toho nebolo nič. The Eagles robia, čo môžu, aby primäli Zahu ostať.

Kanté nie je na predaj

posledných dňoch sa špekuluje, že francúzsky stredopoliar N´Golo Kanté môže odísť z londýnskej Chelsea, pričom záujem má hlavne Real Madrid. Zo Stamford Bridge však zaznelo, že Kanté jednoducho nie je na predaj.