Main Content

VIDEO: Fury verzus wrestlingové monštrum: Rozzúreného boxerského šampióna musela zadržať ochranka

Stále nezdolaný boxerský šampión Tyson Fury sa v Staples Center v Los Angeles na wrestlingovej udalosti WWE SmackDown postaral o poriadny rozruch. O jeho výbuch sa pričinil americký wrestler Braun Strowman známy aj ako "monštrum medzi mužmi", ktorý po menších slovných provokáciách zahodil do Brita jedného zo súperov a usadil Furyho na sedadlo.

Rozzúrený britský šampión to napokon nevydržal a po vyhlásení víťazov preskočil barikádu a už sa hnal za Strowmanom, proti ale boli bezpečnostné zložky, ktoré Furyho včas zastavili. A tak aj napriek skandovaniu fanúšikov aby dvojicu nechali zápasiť, ku konfliktu nedošlo a keďže wrestling je v podstate divadelné predstavenie, tak zrejme išlo len o zinscenovanú scénku obidvoch borcov, alebo nie? 

Fury naposledy uhájil svoju neporaziteľnosť pred kľúčovým súbojom so šampiónom Wilderom v dueli so Švédom Wallinom. Ten ho síce poriadne potrápil, Fury od tretieho kola bojoval s masívnym krvácaním, keď skoro vobec nevidel na oko, ale ustál všetkých 12 kôl a súpera na body jednoznačne porazil.